Redding navštíví TT Isle of Man 2014

Britský závodník královské kubatury mistrovství světa silničních motocyklů Scott Redding letos zavítá do dějiště slavného podniku Tourist Trophy silničních závodů na ostrově Man. Jako vyslanec Bennetts, bude na ostrově v pátek 6.června 2014.

Jednadvacetiletý Scott Redding sice na ostrově nepojede ostrý závod, což mu ani jeho smlouva s týmem Gresini MotoGP neumožňuje, ale s Hondou Fireblade plánuje nastoupit do přehlídkového kola 37,73 míle dlouhého slavného okruhu.
Na slavnou Tourist Trophy jede Scott Redding poprvé a na toto téma nedávno uvedl: „TT chlapi jsou v motocyklových závodech jedineční. Mám obrovský respekt a obdiv proto, co dělají. Šance jet kolo TT okruhu při uzavřeném provozu je pro mě jedinečná příležitost vyzkoušet něco úplně jiného.“
„Už se moc těším až na ostrov Man přijedu a setkám se tam se všemi fanoušky Tourist Trophy, na vlastní oči uvidím závody a také si zkusím zajet jedno kolo,“
dodal Redding, jemuž teď v průběžném hodnocení MotoGP patří čtrnácté místo.

Letošní ročník 2014 Isle of Man TT začíná tréninkovou částí v sobotu 24.května a poslední závody jsou na programu v pátek 6.června 2014.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist