Problémy týmu Toth Aprilia na pokračování

"Do Grand Prix na Sachsenringu musí být vše zaplaceno, jinak je konec závodění", říká závodní ředitel Piaggio, Giampiero Sacchi.

Aprilia dostala maďarský Team Toth pěkně pod tlak. Do Grand Prix na Sachsenringu musí být vše zaplaceno, jinak je se závoděním konec. Kdo si totiž myslel, že zaplacením částky 100 000 Euro těsně před zahájením tréninku v Assenu je problém smeten ze stolu, tak se hodně mýlil. Tým totiž převádí tuto částku na konto Aprilie jednou měsíčně a tak jsou motorky nyní zaplaceny jen po Assen.

Ovšem nyní došla Aprilii trpělivost a závodní ředitel Piaggio, Giampiero Sacchi, potvrdil, že pokud pan Toth nezaplatí do Sachsenringu celou zbylou částku, tak je se závoděním konec.

Týmový šéf Imre Toth sice argumentuje tím, že jeho tým nedostal materiálově od Aprilie vše, co je ve smlouvě a proto nechce vše zaplatit, ale...

K tomu je potřeba položit si otázku, jak tedy bylo možné dosáhnout těch nesporných úspěchů, které Mattia Pasini dosáhl, když neměl plnou technickou podporu továrny. A ty úspěchy nejsou zanedbatelné: Jedno vítězství, jedno další podium za třetí místo, a k tomu čtvrté a šesté místo.

Takže ten dodaný závodní materiál asi zas tak špatný nebyl.

Syn šéfa týmu, Imre Toth jr., jinak také jezdec této stáje potvrdil, že tým má momentálně velké problémy.

Jedno je jisté, pro tým to bude až do Sachsenringu velmi "těžký a těsný závod" !

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist