Pro podpisy ve čtvrtek do Olympie

Brněnské nákupní centrum Olympia bude zítra dějištěm tradiční autogramiády jezdců Grand Prix včetně doprovodného programu. A na koho se můžete těšit?

Každému závodu Grand Prix předchází tradiční "Pre-event" a autogramiáda vybraných jezdců. Brněnská Grand Prix není pochopitelně výjimkou a tak ještě než se v pátek začne závodit na Masarykově okruhu, máte šanci získat autogram, respektive se zúčastnit jako divák doprovodného programu v brněnském nákupním centru Olympia. Vše se bude odehrávat na malém náměstíčku před vstupem do Multikina.
Nejdříve přijdou ke slovu zástupci kubatur "malorážek" a Moto2, jmenovitě pak český jezdec Jakub Kornfeil, švýcarský ex-mistr světa Thomas Lüthi, čeští jezdci s wild card Miroslav Popov a Ladislav Chmelík a někteří další zahraniční jezdci. Ti budou mít vyhrazen časový prostor od
17.15 – 18.15 hod.
Od 18.15 - 19.15 hodiny přijdou ke slovu jezdci MotoGP z nichž zatím můžeme jmenovat Američana Colina Edwardse, Brita Cala Crutchlowa a především českého jezdce Karla Abrahama.
Ovšem jen u těchto tří pilotů MotoGP určitě nezůstane, moderátor Standa Berkovec přivítá u rozhovorů i další jezdce královské kubatury,

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist