Prezentaci týmu měla Honda MotoGP na Bali

První únorový den představila Honda Racing Corporation (HRC) barvy továrního týmu mistrovství světa silničních motocyklů, kterým je v třídě MotoGP Repsol Honda s úřadujícím světovým šampionem Marcem Márquezem a zkušeným Danim Pedrosou. Místem prezentace týmu, který v letošním roce obhajuje vítězství v kategorii jednotlivců, týmů a výrobců, byl indonéský ostrov Bali.

Japonská Honda pokračuje v roce 2015 s Repsolem s nímž loni oslavili dvacet let spolupráce. V historii motocyklového šampionátu zcela ojedinělé partnerství. Na kapotážích motocyklů Honda RC213V je letos kromě barev Repsolu věnován větší prostor také Red Bullu, rakouskému výrobci energetických nápojů, jenž s týmem HRC rozšířil pro letošní sezonu spolupráci.

Zimní přestávka končí a na jezdce týmu Repsol Hondy čeká už příští týden první IRTA test, který absolvují od 4.února na okruhu Sepang v Malajsii. V roce 2015 bude titul mistra světa obhajovat dvojnásobný šampion Marc Márquez, který do sezony nastupuje v roli favorita. „Byla to dlouhá a rušná zimní přestávka a teď už se moc těším až zahájíme novou sezonu!“ prozradil Španěl.
„Je skvělé mít možnost představit naše motorky v Indonésii společně s partnerem Astra Honda, ve skutečně nádherném prostředí. Na Bali jsem vůbec poprvé a je báječné vidět všechny fanoušky a jejich nadšení pro MotoGP. Zítra už odlétáme do Malajsie. V posledním měsíci jsem na sobě hodně pracoval, abych se dostatečně připravil na úvodní testy v Sepangu a už se nemůžu dočkat až se znovu setkám s týmem a uvidíme, jak nová motorka funguje po testech ve Valencii!“ dodal Marc Márquez.

Španěl Dani Pedrosa je členem Repsol Hondy od roku 2006 a jeho cílem nadále zůstává vítězství v šampionátu. „Bylo to opravdu hezké a něco úplně jiného mít týmovou prezentaci tady na Bali, takže díky patří Astra Hondě!“ řekl. „Nikdy mě nepřestane udivovat jak vášniví fanoušci našeho sportu jsou v této části světa. Mám za sebou dobrou zimní přestávku spojenou jak s odpočinkem, tak tréninkem a nyní jsem plně připraven a velmi motivován vrátit se v Sepangu zpátky do sedla!“
Viceprezident HRC Shuhei Nakamoto k prezentaci týmu dodal: „Jsme velmi vděčni Astra Hondě, že hostila prezentaci našeho týmu na tomto krásném ostrově Bali a děkujeme Repsolu, Red Bullu a všem ostatním partnerům za jejich podporu, která pokračuje také v roce 2015. Je milé vidět po zimní přestávce Marca s Danim uvolněné, v pozitivní náladě a připravené se příští týden v Sepangu vrátit zpátky na motorku.“


VIDEO


FOTOGALERIE:

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist