Pramac slaví 10 let

V italském přístavu Janov, defacto na palubě lodi MSC Fantasia, proběhla včera oficiální prezentace týmu MotoGP Pramac Ducati, který tak vstupuje do své 10., jubilejní sezóny.

"Cílem satelitního týmu Ducati Pramac Racing je stát v roce nejlepším privátním týmem" řekl pri prezentaci týmu týmový šéf Paolo Campinoti a dodal: "S jezdci Lorisem Capirossim  a  Randy de Punietem jsme ale schopni vyhrát závod. Nebude to jednoduché bojovat proti oficiálním továrním týmům, ale rozhodně se toho nebojíme".


Campinoti a jeho tým se už těší na rok 2012 a změnu na litrové motorky, kdy CEO Ducati Corse Claudio Domenicali už dopředu přislíbil další hodně blízkou spolupráci: "Spolupráce s týmem Pramac Racing je doposud fantastická a my jsme velmi spokojeni s Paolem Campinotim a s jeho týmem a chceme i nadále v příštích létech v této spolupráci pokračovat. Novou litrovou Ducati dostane pochopitelně i tým Pramac".
 

"Chci se ve své 22. sezóně pokusit o 100. podiové umístění, a jsem velmi rád, že jsem dostal nabídku znovu závodit na Ducati. A s Randym, jako s mým novým kolegou bude vše jednodušší",
řekl pro Gazzetta dello Sport italský veterán Loris Capirossi, který se už rovněž nemůže dočkat litrových motocyklů v sezóně 2012, neboť má s tímto týmem podepsanou smlouvu na dva roky.


"V lońském roce jsem byl schopen zajíždět dobré výsledky a to i přesto, že jsem si zlomil nohu. Už se těším na novou sezónu a na testy, které nás čekají už za několik dní. Vím, že to nebude lehké a že Ducati je někdy hodně těžko kontrolovatelná, hlavně v zatáčkách.", řekl Capirossiho týmový kolega Randy de Puinet. 



Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist