Pojede Jakub Smrz v roce 2006 na Aprilii ?

Holandsky motocyklovy server s odvolanim na Dornu prinesl na svych dnesnich strankach plany ceskeho jezdce Jakuba Smrze na rok 2006.

Pri "zurnalistickych" testech MotoGP, kde Kuba Smrz jel jak na Kawasaki Nemce Alexe Hofmanna, tak na Ducati Spanela Carlose Checy, se cesky pilot rozhovoril o svych planech na sezonu 2006.
Za tym Cardion Blauer by totiz mel jezdit v nove sezone 2006 ve tride 125 ccm brnensky mladik Karel Abraham a o tridu vyse prave jihocesky Jakub Smrz. Puvodni tym vznikl v Ceske republice a u jeho zrodu stal Karel Abraham sr. Prakticky od poloviny letosni sezony se italska staj Semprucci s jezdci Dario Guiseppettim a Karlem Abrahamem rozdelila a cesky jezdec jezdil potom za svuj puvodni cesky tym.Cesky pilot Jakub Smrz tak odchazi od Hondy - a zaroven tim i od nizozemskeho tymu Arie Molenaara - na ktere jezdil celou svou dosavadni karieru v zavodech Grand Prix a to jak ve stopetadvacitkach, tak ve sve soucasne kubature. Jakub Smrz (2005 - 20. misto a 19 bodu) by mel sedlat v roce 2006 polotovarni motocykl Apriliia 250 ccm. To vse jsou ovsem jen plany, ktere je nutno brat s urcitou rezervou, nebot je musi "posvetit" jak Dorna tak IRTA.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist