Podruhe Lukas Pesek - SUPEEER !!!

Podruhe ve sve kariere dokazal Lukas Pesek vyhrat zavod Grand Prix. Stalo se to u protinozcu, tedy v daleke Australii na ostrove Phillip Island, ale ranni vstavani se vsem ceskym fanouskum urcite vyplatilo. Zavod tridy 125 cc nam nabidl skvelou podivanou s vynikajicim ceskym happyendem

Do zavodu nejlepe odstartoval Tomy Koyama, a ze hry uz startu vypadl druhy v treninku De Rosa - ten se do vlastniho zavodu vydal z boxu.
Po prvnim kole vedl Faubel pred Peskem.
Na cele se vytvorila 11-ti clenna skupina ve slozeni Lukas PESEK, Faubel, Pasini, Rabat, Olive, Koyama, Talmacsi, Gadea, Corsi, Cortese, Ranseder - ze ktere pro pad vypadl pozdeji Rakusan Ranseder a v zaveru nestacil tempu ani Nemec Cortese.
A Lukas Pesek postupne zacal udavat tempo celeho zavodu - spolecne s Pasinim a Faubelem.
Naskok Lukase Peska byl treba v 15. kole uz celych 0,627 sekundy, ovsem v nasledujicim kole uz zase bylo vse opacne.
A Pasini se v 19. kole ve vedouci skupine propada...
Tri kola pred koncem jel nas Lukas v ciste spanelskem oblezeni Hector Faubel, Joan Olive, Esteve Rabat a Sergio Gadea.
Do posledniho kola vjizdi Lukas Pesek na druhe pozici za Faubelem, dostava se vsak na konci cilove rovinky do vedeni a az do konce zavodu ho nepousti !!!
SUPEER GRATULUJEME !!!
Za viteznym Lukasem Peskem dojizdi jako druhy Joan Olive a tretim je dalsi Spanel Héctor Faubel - cimz se situace na cele MS vzhledem az k 8. mistu Gabora Talmacsiho jeste vice zamotala a Madar Talmacsi vede nyni pred Faubelem o 1 bodik.
Lukas Pesek se ale priblizil Japonci Koyamovi na 5 bodu a je prubezne celkove ctvrty !
Ctvrty dnes dojizdi Ital Simone Corsi, paty Esteve Rabat na Honde, nasledovan Italem Mattiou Pasinim (6.), Japoncem Tomoyshi Koyamou (7.), Madarem Gaborem Talmacsim (8.) a dalsim Spanelem Sergio Gadeou (9.). Desaty nakonec konci Nemec Sandro Cortese.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist