PitWalk+Paddock při GP v Brně

Čtyři sta lidí bude moci při Grand Prix České republiky nahlédnout do nejstřeženějšího zázemí celého podniku. Automotodrom Brno po dohodě s promotérskou organizací Dorna uvolnil do prodeje omezený počet vstupenek, se kterými bude možné ve vymezené době ve čtvrtek 11. srpna jít nejen do boxové uličky, ale i do celého paddocku včetně zóny vymezené pouze pro MotoGP hospitality.

Rozšířená vstupenka nahradí a rozšíří obvyklou čtvrteční vstupenku na Pit Walk, tedy procházku boxovou uličkou, z níž je vidět do boxů jednotlivých týmů. „Procházka boxy zůstává samozřejmě zachována. Zároveň ale majitelé vstupenek mohou do paddocku,“ vysvětluje výkonná ředitelka Automotodromu Brno Ivana Ulmanová.

Přístup budou mít majitelé vstupenek i do MotoGP Paddocku, tedy do místa, kde mají týmy z nejprestižnější kubatury MotoGP své zázemí a občerstvení. „Díky tomu, že jsou paddock a MotoGP Paddock přísně střeženy, pohybují se v nich i jezdci úplně bez omezení a přirozeně. Nelze to zaručit, ale jistě je to jedna z nejlepších možností pro fanoušky, jak narazit na svého oblíbeného jezdce,“ doplnila Ulmanová.
Paddock a boxová ulička budou pro držitele vstupenek otevřeny ve čtvrtek 11. srpna od 15 do 17 hodin, tedy den před prvními volnými tréninky. V té době mechanici finišují s přípravami motocyklu na páteční program a ve střeženém prostoru paddocku se pohybuje i většina jezdců.

Podmínkou pro zpřístupnění paddocku bylo omezení celkového počtu vstupenek. Do prodeje jich je uvolněných pouze čtyři sta, jedna stojí 1000 Kč. „Lze je koupit on-line přes webové stránky www.automotodrombrno.cz,“ upřesnila manažerka motocyklových podniků na Automotodromu Brno Radka Dvořáková.



Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist