Pedrosa s Millerem projeli ulicemi Melbourne

Před australským závodním víkendem na Phillip Islandu poslali zajímavou pozvánku všem, kteří se ještě nerozhodli na závody odjet, jezdci mistrovství světa Španěl Dani Pedrosa a domácí závodník třídy Moto3 Jack Miller. Oba své stroje proháněli podél řeky Yarra, která pramení daleko v horách Yarra Ranges, protíná střed Melbourne a po 242 kilometrech vtéká do zátoky Port Phillip.

Španělského jezdce královské kubatury Daniho Pedrosu provedl městem Jack Miller, australský závodník, který už v příštím roce bude stejně jako Španěl závodit také v MotoGP. Přímo z letiště naložili prototypové motorky na přívěs a zamířili na břeh řeky Yarra, kde přihlížejícím diváků ukázali alespoň částečně závodní stroje v akci. Všichni byli nesmírně nadšeni a to včetně obou jezdců týmů Repsol Honda a Red Bull KTM Ajo.
„Bylo naprosto úžasné mít šanci být v Melbourne a jezdit podél řeky Yarra,“ uvedl Dani Pedrosa, který si během předvádění prožil jednu horkou chvilku. Jeho kolega Jack Miller dodal: „Byl to skvělý test navíc, jen jsem musel dávat pozor, abych nevlétl do řeky! Bylo neuvěřitelné vidět tu všechny ty domácí fanoušky tak blízko motorek.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist