Pasini stále neví co bude dál

Ital Mattia Pasini jede v Assenu opět za tým Toth Aprilia, ale peněžní situace v tomto týmu je stále skoro stejná

Po čtvrtém místě na závodě Grand Prix Katalánie naložili technici od Aprilie tovární motocykl RSA-250 Mattii Pasiniho a Aprilii LE Imre Totha jr. do italského továrního kamiónu, neboť majitel týmu Imre Toth nezaplatil požadované peněžní leasingové částky.

Takže vítěz z Mugella Mattia Pasini nevěděl vůbec při odjezdu do Assenu, za který tým při Dutch TT pojede. Věděl pouze, že mu Aprilia v nejhorším případě zadarmo zapůjčí motocykl na tento jediný závod.

Teprve ve čtvrtek dopoledne, několik hodin před zahájením vlastního tréninku, byly motorky opět volné, neboť chybějící peníze byly v poslední minutě převedeny na příslušné konto.

Ovšem Pasinimu chybí nejnovější elektronický systém, ten byl techniky od Aprilie z motocyklu odmontován, jako záruka dalších peněz.

Nikdo ovšem v tuto chvíli netuší, za koho dojede Pasini celou sezónu. Tothovi sr. totiž chybí potřebné sponzorské peníze, a tak se dokonce uvažuje o fúzi s týmem Balatonring. Ta je nyní možná, neboť už se po odchodu Gabora Talmacsiho nekříži jeho sponzorské záměry a ty, které má zase pan Toth.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist