Odřeknutí Motegi je štěstím pro Leonova

Jezdec kubatury Moto2, Vladimír Leonov z Ruska, z německého týmu Kiefer Racing má díky odřeknutí Grand Prix Japonska na své straně i trochu štěstí!

Odřeknutí Grand Prix Japonska a její posunutí na podzim potěšilo určitě ruského jezdce Vladimira  Leonova. Ten se jak známo zranil v premiéře v Qataru a má nyní loket v sádře. V Motegi ho měl nahradit v týmu Kiefer Racing pod sponzorem "Vector" domácí Shuhei Aoyama. Nyní tedy získal Leonov navíc týden času k doléčení a doufá, že bude fit do Jerezu. 


Pokud by ale nedostal ke startu v evropské premiéře "zelenou", tak ho nahradí 31-letý
Carmelo Morales, španělský jezdec, který je mistrem této země v kubatuře Formula Extreme a evropským šampionem třídy "Superstock 1000" z Albacete.

Tento Carmelo Morales není žádným nepopsaným listem papíru, neboť jel minulou sobotu v Barceloně na motocyklu Suter MMX kubaturu Moto2 v CEVu za tým Laglisse, skončil druhý v kvalifikaci, ale v závodě bohužel havaroval. A při předsezonních testech Moto2 nahradil zraněného Itala Roberto Rolfo v týmu Italtrans S.T.R. na testech v Barceloně a skončil celkově v Top 5. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist