Nová kniha se představuje

Tradiční kniha o motocyklovém silničním sportu je opět těsně před Vánocemi zde. Autoři Vladimír Rejda, Tomáš Gescheidt a Friedrich Wiesse připravili už 13. díl skvělého zrekapitulování motocyklové sezóny, tentokráte pochopitelně té 201O, a je to sice především o Grand Prix, ale nechybí rozhodně WSBK, zkrátka nepřijde ani IDM a také nechybí závody mistrovství ČR.

Křest této nové knihy se uskuteční v pondělí 6. prosince v Brně v knihkupectví "Šedivý" na Masarykově ulici od 16 hodin a jeho součástí bude tradiční autogramiáda nejlepších českých motocyklových jezdců, které se zúčastní vítěz závodu Grand Prix ve Valencii a novopečený pilot královské kubatury MotoGP Karel Abraham, úspěšný jezdec superbiků Jakub Smrž, jezdec závodů Grand Prix v kubatuře Moto2 Lukáš Pešek, jeho kolega ze třídy malorážek Jakub Kornfeil a dále třeba jezdec IDM Matěj Smrž, jezdec mistrovství světa SSP Ondra Ježek, ale i Lukáš a Michal Šemberové či mistři ČR Michal Filla a Karel Hanika.


Ukázky z letošní knihy - strana 21 o závodech Grand Prix


Ukázky z letošní knihy - strana 1 o seriálu WSBK


Celé odpoledne bude moderovat populární "hlas" z TV Novy a "Nova Sport", Joska Kubíček, přičemž dvě písničky zahraje Jarda Kronek a knihu pokřtí bývalý skvělý československý jezdec Peter Baláž

 


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist