Nakagami má víceletou smlouvu s HRC a v roce 2021 zůstává u LCR

Osmadvacetiletý Takaaki Nakagami má podepsanou víceletou smlouvu s Honda Racing Corporation (HRC). Ve čtvrtek její uzavření HRC oficiálně potvrdila a smlouva platí počínaje rokem 2021. V této sezoně Japonec zůstává v týmu LCR Honda Idemitsu a jeho novým týmovým kolegou bude Alex Márquez. Jezdecká sestava tovární stáje HRC již byla dříve potvrzena a v roce 2021 pojede u Repsol Hondy Marc Márquez a nově příchozí Pol Espargaró.

U LCR Hondy je Takaaki Nakagami velmi spokojený, protože se jedná o vysoce profesionální tým s dobrou podporou HRC. Japonec má smlouvu přímo s HRC, takže pokud to situace umožní, může být klidně do budoucna členem jejich tovární stáje. Rozhodně bude záležet na výsledcích a třeba letos je průběžně pátý Nakagami nejlepším jezdcem Hondy.

„Jsem moc rád, že budu v roce 2021 a dál závodit za tým LCR Honda Idemitsu,“ uvedl Takaaki Nakagami. „Jsem Hondě nesmírně vděčný za jejich velkorysou podporu, která mi umožní v této sezoně předvést plný potenciál. Udělám maximum, abych v posledních závodech zaznamenal co nejlepší výsledky na čemž může v příštím roce začít stavět. S Hondou nyní míříme výš a už se na to těším.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist