Nabitý konec října pro Toselanda

Tento víkend Grand Prix Austrálie, po něm Sepang - vše na Tech3 Yamaze a pak hned do Portimaa na superbikový motocykl.

Ještě před svým posledním závodem na motocyklu MotoGP ve Valencii, bude mít britský jezdec James Toseland už za sebou test na superbikovém motocyklu Yamaha R1 během oficiálních testů v Portimao - Portugalsko. Samozřejmě, že k tomu musel Toseland dostat svolení svého dosavadního šéfa Herve Poncharala, tedy majitele týmu Tech3. 


Finále superbiků se jede koncem října v Portugalsku, o stejném víkendu je na pořadu i předposlední závod seriálu MotoGP. A tak Jamese čeká hned po Sepangu okamžitý let do Evropy, aby zde stihl dva dny testů společně se svým novým týmovým kolegou Calem Crutchlowem. 

Co je ale zajímavé a týká se personálu okolo britského jezdce: Dosavadní Toselandův šéfmechanik, Gary Reynders, povede závodní oddělení týmu Tech3, ale jen pro kubaturu Moto2. Pokud si se mnou vzpomínáte, tak právě před rokem zde byla malá "aférka", neboť právě Reynderse si Toseland doslova přetáhl od Colina Edwardse (tomu "zbyl" Guy Cullon od Toselanda) a od té doby spolu tito dva jezdci nepromluvili "ani slovo". 

Ovšem nováček , tedy Ben Spies, přichází se svým přítelem a technikem Tomem Houseworthem, který ho "opatruje" už od závodů AMA. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist