Na rakouskou MotoGP do luxusního stanového kempu

Chystáte se na Red Bull Ring tento týden a ještě nemáte kde bydlet? Máme pro vás tip na zajímavý způsob ubytování ve stanovém hotelu.

Kapitoly článku

Když chcete při MotoGP bydlet v hotelu či penzionu, není to blízko dráhy, a když v kempu, není to příliš komfortní a musíte s sebou tahat stan, spacák, karimatku… Anebo taky ne. Již tento víkend při rakouské Velké ceně na Red Bull Ringu si můžete vyzkoušet, jaké to je, bydlet ve stanovém hotelu od české společnosti GPtents.

Vlastně se nemusíte o nic starat, stačí si akorát dopředu zabookovat bydlení. Stanový hotel se bude nacházet v Campingu Orange, což je jeden z největších a hlavně nejbližších kempů u Red Bull Ringu – tři minuty jízdy anebo raději 20 minut chůze a jste na dráze. Parkování je hned vedle stanů a je v ceně ubytování.

Přijedete a můžete se jít rovnou ubytovat. Stany jsou postavené a plně vybavené, což znamená, že máte připravené lůžko (pěnová matrace, polštář, deka) i ručník a mýdlo na osobní hygienu – sprchy s teplou vodou jsou též součástí stanového hotelu! Samozřejmě ke svému stanu dostanete i zámek, k dispozici jsou elektrické zásuvky pro nabíjení moderních potřebností. Ráno si skočíte na bohatou snídani, kterou máte v ceně, a můžete vyrazit fandit.

Stanový kemp GPtents bude v provozu od čtvrtka do pondělí. Ubytování pouze na jednu noc stojí 400 EUR, ovšem pozor, za dvě noci zaplatíte tu samou částku. Za tři noci dáte 600 EUR, a pokud byste chtěli opravdu přijet už ve čtvrtek a zůstat až do pondělí, bude vás to stát 800 EUR. Ceny jsou za dvoulůžkový stan a rezervovat je můžete tady.

Video

 

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku




TOPlist