Možný odchod šéftechnika Lorenzo zatím neřeší

Ital Valentino Rossi udělal po letech spolupráce s Australanem Jeremym Burgessem riskantní tah na pozici šéftechnika, když na jeho pozici angažoval Silvana Galbusera. Tato změna prozatím nese ovoce, což se možná odrazí na druhé straně garáže, protože se nyní začíná spekulovat ohledně odchodu Lorenzova šéftechnika Ramona Forcady.

Jezdec tovární Yamahy Jorge Lorenzo totiž připustil, že jeho dlouholetý šéftechnik Ramon Forcada zřejmě dostal nabídku pracovat u Suzuki, což by znamenalo jeho odchod. Samozřejmě by to pro Lorenza znamenalo možnost získat na jeho pozici někoho nového, v čemž by mohl vidět základ úspěchu pro nadcházející ročník mistrovství světa podobně, jak je tomu nyní v případě Valentina Rossiho.
„Myslím, že to jsou jen řeči, ale už jsem slyšel hodně o tom, že má Ramon nějakou nabídku od Suzuki nebo něco takového,“ uvedl pro španělská média Jorge Lorenzo. „Zatím to jsou jen řeči. Myslím, že v příštích několika týdnech si společně s týmem všichni promluvíme a rozhodneme, co uděláme.“

„V této chvíli jsem s týmem velmi spokojený, takže se soustředím pouze na tento závod,“
dodal Španěl v barvách týmu Movistar Yamaha MotoGP, jemuž po prvním tréninku na Velkou cenu Velké Británie patří sedmý čas.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist