MotoGP: Zeď v boxu Tech3 zůstane

Také v roce 2010 bude box týmu Tech 3 Yamaha dělit zeď. Ta ale nemá nic společného se vztahem mezi Colinem Edwardsem a Ben Spiesem.

Skoro jako malé dítě se radoval Colin Edwards, když bylo konečně jasné, že Ben Spies bude jeho týmovým kolegou. Ačkoliv si oba dva Texasané rozumí doslova poslepu, tak zeď, která v boxu týmu Tech3 Yamaha vznikla v době "studené války" mezi Edwardsem a Jamesem Toselandem kvůli vzájemné výměně šéfmechanika, zůstává i nadále. "Naše zeď je jen poloviční, takže z jedné části garáže se dá jít do druhé, aniž by dotyčný musel jít úplně ven, což u jiných takových případů není! Navíc Colin a Ben jsou v současné době ti nejlepší přátelé, takže to s atmosférou v garáži nemá vůbec nic společného", vysvětluje týmový šéf Herve Poncharal.
 

Tato zeď má úplně jiný význam a sice to, že každý může pracovat v úplném klidu a nikdo není rušen případnými hosty toho druhého. "A navíc jsou díky zdi lépe vidět i sponzoři. To se ukázalo pozitivní už v tomto roce. Nemá to tedy vůbec nic společnéhose vztahem mezi oběma jezdci. Jde hlavně o to, že se dá lépe profesionálně pracovat. Každý z jezdců se musí koncentrovat na to, co právě dělá. Méně lidí a menší provoz každému jezdci pomůže, hlavně v tréninku.", řekl dále Poncharal.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist