MotoGP v Brně se vším všudy, to je vstupenka VIP AREA

Ne každý se chce při našem vrcholném silničním podniku mačkat u stánků na klobásy, hledat marně kousek stínu na přírodních tribunách a dojíždět na okruh autobusem. Pro ty, kteří si chtějí během Grand Prix dopřát kousek luxusu a pohodlí jsou připraveny VIP AREA vstupenky (VIP salonek nad garážemi), které nabízejí all inclusive zážitek.

VIP vstupenky vám zpříjemní už samotný příjezd na okruh. Ne že by vás uměly přenést přes kolony, ale v rámci vstupenky vám zajistí parkování přímo v areálu Masarykova okruhu. Pak už jen zbývá si vybrat, odkud budete tréninky, kvalifikace nebo samotné závody sledovat. S VIP vstupenkou máte přístup na přírodní tribuny B, C, D, E, F, G a také na sedadlovou tribunu T2 na cílové rovince.

Samozřejmostí je volný průchod celým areálem, a to včetně tunelů a shopping zóny. Komu by se to snad nechtělo absolvovat pěšky, může využít hromadné dopravy mezi tribunami. Ušetřené síly z procházení kolem okruhu se budou určitě hodit při prohlídce paddocku, i tam se totiž s touto vstupenkou dostanete.

Pokud mluvíme o kompletním balíčku, nesmíme zapomenout poslední velkou výhodu. Součástí VIP AREA balíčku je také třídenní vstup do klimatizovaného VIP GProoms salonku přímo nad paddockem. Tam na vás čeká celodenní občerstvení včetně neomezené konzumace nealkoholických nápojů, piva a vína. Díky jeho umístění s výhledem na cílovou rovinku a všudypřítomným televizním obrazovkám o nic nepřijdete zatímco si budete vychutnávat sladkou tečku po výtečném obědě.

V současné době je k dispozici už jen pár volných VIP vstupenek. Ty pořídíte za 15 599,- na webu www.motogpbrno.com.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Radek Babička - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)
Miloš Rejman - (Odebírat články autora)




TOPlist