MotoGP: Stejná výchozí pozice pro všechny týmy Hondy

Na rozdíl od minulých roků budou mít všechny týmy Hondy v královské kubatuře MotoGP stejnou výchozí pozici k prvnímu závodu.

Po testech obou "Rookie" Marca Simoncelliho a Hiroshi Aoyamy 21. až 23. prosince 2009 v Sepangu, testovali nyní na stejném okruhu i Tadayuki Okada (s motocyklem označeným číslem "33") a Kousuke Akiyoshi, tedy oba dva testovací jezdci HRC. Jezdili už pochopitelně na nových motocyklech  RC212V. Ještě předtím absolvovali oba dva japonští testovači testy na okruhu "Twin Ring Motegi".
 

V současné době probíhá "Workshops" Honda Racing v Tokiu.  A Honda-HRC se rozhodla, že v letošním roce budou jak tovární tým Repsol Honda, tak i satelitní týmy (Gresini, LCR a  Interwetten), od začátku vybaveny úplně stejně identickými motocykly Honda RC212V, tedy minimálně na oficiálních testech IRTA ve dnech 4. a 5. února.


Tedy stejná praxe, jako v letech minulých, ovšem ta nikdy nebyla dodržena a minimálně tovární tým Repsol Honda měl vždy před úvodním závodem sezóny něco "navíc", takže uvidíme, jak dlouho to HRC bude dodržovat.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist