MotoGP: Hopkinsnův manažer dementuje

Ačkoliv se minulý týden vynořily informace, že John Hopkins má podepsanou smlouvu s týmem FB Corse pro MotoGP 2010, tak jeho manažér Bob Moore toto dementuje.

Když byl minulý týden spojován John Hopkins s novým projektem MotoGP italského týmu FB Corse na sezónu 2010, tak se zdálo, že je vše už jasné.  

 
Ale není to pravda. Jeho manažér Bob Moore říká na webových stránkách Roadracingworld.com, že sice existují jednání s FB Corse, ale k podepsání smlouvy chybí opravdu hodně. 

Samotný Hopkins nyní sám zvažuje různé možnosti na rok 2010, mezi nimiž je i možnost závodění v americkém seriálu superbiků AMA. A rúzná média spekulují dokonce i o závodění ve WSBK, přičemž nutno upřímně říci, že tam už žádné dobré volné místo k dispozici není. 

A je nutno připomenout ještě jeden podstatný časový úsek: Už v listopadu byl plánován první "roll-out" nového motocyklu FB-Corse-MotoGP. Prezentace týmu se měla konat 12. listopadu v rámci "EICMA" v Miláně.

Z různých důvodů se projekt FB-Corse, pojmenovaný dle tvůrců Andrei Ferrariho a Sergia  Bertocchiho, pozdržel a doposud neabsolvoval ani jeden jediný kilometr na závodní dráze. 



Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist