MotoGP: Hiro nazpět "doma" ve Španělsku

Od roku 2005 bydlí Hiro Aoyama ve španělské Barceloně a nyní se tedy opět do Evropy vrátil, aby se mohl co nejlépe připravit na svou premiérovou sezónu v MotoGP.

Hektické poslední týdny má už historicky poslední mistr světa dvěstěpadesátek Hiroshi Aoyama naštěstí za sebou. Po získání titulu následoval okamžitě test ve Valencii, potom cesta do Japonska, kde se zúčastnil festivalu, který na jeho počest zorganizoval jeho fanklub. Dále řada oficiálních přijetí jak od továrny Honda, tak od japonského ministerského předsedy či od japonské motoristické federace (MFJ). Po několika dnech odpočinku test "Rookie" v Sepangu zakončený skvělým časem během jeho posledního (třetího) dne testování HRC. 


Po pár dní v klidu následovaly promotion akce Hondy a Arai, a hned potom odletěl "Hiro Hero" do Evropy. 

Aoyama bydlí v Barceloně od roku 2005, a to z jednoduchého důvodu. Ve Španělsku panuje počasí, které celoročně umožňuje Aoyamovi fyzickou pířpravu na odpovídající úrovni. Tu bude absolvovat Hiro až do prvních testů MotoGP, které se konají 3-5. února v Sepangu. 

A cíl Aoyamy v roce 2010: Vyhrát soutěž "Rookies", ovšem snadné to nebude, soupeři jsou hodně silní (Spies, Bautista, Simoncelli, Barbera, Espargaro) !

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist