MotoGP: Edwards ještě o Toselandovi

To že Colin Edwards nepromluvil od určité doby se svým stájovým kolegou Jamesem Toselandem ani slůvko, je všeobecně známá záležitost.

Jen zopakuji důvod: Toseland totiž v loňské zimě "odloudil" Edwardsovi jeho šéfmechanika Gary Reinderse a tak Edwardsovi nezbylo nic jiného, než si vzít od Toselanda Guye Coulona. 

Ovšem Edwards pozávodil Toselanda v každém závodě a to velmi přesvědčivě. Nyní tedy amerického jezdce vůbec nemrzí odchod jeho britského kolegy, ba naopak se velmi těší na příchod svého texaského krajana. Přesto si Edwards neodpustil ještě jednou se k Toselandovi vyjádřit.

 
"Pokud se podíváš na výsledky Toselanda objektivně, tak si už třetí rok v MotoGP určitě nezasloužil. Stačí jen porovnat výsledky moje a jeho. Pochopitelně že BBC a Dorna chtěla mít velmi ráda ve startovním poli královské kubatury MotoGP jednoho Angličana. Ale pokud jen kroužíš na okruhu kolem desátého místa, tak to nikomu nepomůže" , je k dvojnásobnému mistru světa v superbicích hodně kritický Edwards.


A Edwards k tomu ještě doplňuje: "Je to sice tvrdá realita, ale kdyby mě můj týmový kolega každou neděli porážel, nečekal bych nic jiného. A rozhodně né novou smlouvu."

Jen zajímavost: Toselandův šéftechnik Reinders byl "odvelen" k týmu Moto2!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist