Moto2: Začínají únorové testy

Některé týmy Moto2 zatím vůbec netestovaly, neboť prostě neměly na čem. To se nyní hodně změní a nové motorky se už "objevují jako houby po dešti" a během února se bude ve Španělsku hodně testovat.

Některé týmy ještě vůbec netestovaly, neboť prostě neměly na čem. To se nyní změní. Dějištěm opravdu velkých testů bude ve dnech 15. a 16. února Valencie a od 17. do 19. února vzápětí hned Barcelona. 


Mezi testujícími týmy bude i belgická stáj Marc VDS Racing Team s jezdci Scottem Reddingem (Velká Británie) a Vincentem Lonboisem (Belgie). Bude to jejich první svezení na motocyklu Suter MMX. "Hodně dlouho jsme přemýšleli, jaký motocykl vlastně objednat.  Myslím si, že jsme se Suterem zvolili tu nejlepší variantu. Eskila Sutera znám z minulosti a vždy jsme spolu spolupracovali na velmi dobré úrovni. Navíc má Suter velké zkušenosti z doby, kdy vyvíjel šasí pro Kawasaki a Ilmor", říká týmový šéf Michael Bartholemy.

A tak zatímco se motocykly Suter MMX připravují v Belgii, tak oba dva piloti Scott Redding a Vincent Lonbois pracují na své fyzické kondici. A dosavadní jezdec stopětadvacítek, Redding, 2008 vítěz Donington-GP, už dokonce v prosinci testoval motocykl Kalex v Almerii. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist