Marc Márquez může závodit, lékaři mu dali zelenou

Marc Márquez si může balit. Lékaři mu po včerejší prohlídce operovaného ramene dali zelenou a španělského závodníka tak uvidíme na trati už v Portimau. Tam ho čeká ještě prohlídka lékařským týmem seriálu MotoGP.

„JSEM VELMI ŠŤASTNÝ! Včera jsem byl na kontrole u doktorů a dali mi zelenou. Bylo to devět těžkých měsíců, během kterých jsem si prožil pocity nejistoty, vrcholy a pády, ale teď se konečně mohu vrátit ke své vášni! Uvidíme se příští týden v Portimau!,“ napsal na své sociální sítě Marc Márquez.

Španělský jezdec si ruku poranil během prvního loňského závodu v Jerezu. Po dvou neúspěšných operacích se rozhodl změnit lékaře a třetí už podstoupil na klinice v Madridu. Současný stav Márqueze shledali lékaři uspokojivým a povolili mu návrat k závodění. Samozřejmě s rizikem, které z jeho sportovní aktivity vyplývá.

Márquez na MotoGP motorce neseděl od loňského července. Její silniční provedení si vyzkoušel ještě před startem sezóny v Barceloně. „Už je to nějaký čas, kdy jsem se takhle pobavil,“ napsal tenkrát závodník ke zveřejněnému videu. Během posledních týdnů pak několikrát na své sociální sítě dal fotografie z posilování.

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
skinny přispěl 3 Kč
jendazeleny přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist