Lorenzo: Splněný dětský sen

Většina motocyklových fanoušků zná Jorge Lorenza třeba tak, jak je na tomto snímku. Ale i velké motocyklové hvězdy mohou mít svá dětská přání, které se jim splní až později...

Hvězda MotoGP, Jorge Lorenzo, bude hrát ve dvoudílném seriálu španělské TV ze 17. století. Tento film se jmenuje "Aquila Rossa", nebo-li "Červený orel". 


Tovární jezdec Yamahy bude hrát roli Francisco Levigata, legendárního španělského hrdiny ze 17. století.


Pro Lorenza to znamená splnění "dětského snu", jak se sám vyjádřil: "Být hercem je ovšem hodně těžké, a to i přesto, že jsem v posledních čtyřech měsících absolvoval speciální herecký kurs. Jelikož se ale vše snažím dělat na 100%, tak musím říci, že se jako herec necítím tak jistě, jako na motocyklu MotoGP". 


Levigato alias Lorenzo je v tomto seriálu kromě jiného i filmovým soupeřem herce Javiera  Gutiérreze, který hraje roli Satura: "Lorenzo je opravdový profesionál a mohl by se uplatnit i v tomto povolání", řekl známý španělský herec Gutiérrez. 


A Lorenzo samotný s úsměvem říká: "V každém případě byl Satur o něco tvrdší soupeř než Valentino Rossi", a pak úplně vážně dodal: "Jelikož ale nejsem v MotoGP žádnou legendou, tak se v první řadě budu koncentrovat na závodění." 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist