Lorenzo cestuje do Německa se zraněním

Jorge Lorenzo se umístil v posledních létech na Sachsenringu celkem třikrát na podiu. Nyní ale není úplně fit, neboť má zraněný kotník, když ho sestřelil hned v první zatáčce při Dutch TT jeho krajan Alvaro Bautista.

Jorge Lorenzo má i nadále v ústech hodně trpkou příchuť, co se týká Assenu: "Assen byl pro nás katastrofou, my jsme předtím hodně tvrdě pracovali abychom získali náskok na čele šampionátu a během jedné zatáčky jsme bohužel všechno ztratili."
Nyní je Lorenzo se stejným počtem bodů ve vedení šampionátu a aby se od úřadujícího mistra světa Caseyho Stonera opět odpoutal, tak by musel na Sachsenringu v neděli vyhrát.

Doposud stál Lorenzo v Hohenstein-Ernstthalu celkem třikrát na stupních vítězů, vždy jako druhý: "Ještě jsem na Sachsenringu nikdy nevyhrál, ale vždy jsem tam sváděl hodně zajímavé duely a také jsem vždycky dojel na podiovém umístění. A to je také náš cíl na tento závodní víkend. A pokud by to bylo možné, tak bych rád závodil o první místo. Mám sice oteklý kotník, ale naštěstí není nic zlomeného", říká tovární jezdec Yamahy Jorge Lorenzo.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist