Lorenzo: Baterie jsou znovu dobity

Tovární tým Yamahy se těší po letní přestávce na závod v Brně a mistr světa Jorge Lorenzo chce útočit!

Dvě vítězství získal doposud mistr světa Jorge Lorenzo během letošní sezóny. Doposud ale nebyl s vývojem současného motocyklu Yamaha příliš spokojen. V úplně posledním období se ale jeho kritika zmenšila, neboť se dostavily dobré výsledky a on byl se svým motocyklem spokojen. Nyní je pouhých 20 bodů za Caseyem Stonerem a chce po letní pauze naplno zaútočit. 
"Během této delší pauzy jsem dobil naplno baterky pro Brno a jsem připraven na boj, abych snížil náskok na Caseyho. Mám velmi rád tento okruh. Nakonec vloni jsem zde vyhrál, takže doufám, že druhou polovinu letošní sezóny zahájím podiem. Po závodě budeme jeden den testovat novou litrovou motorku a už se těším, jaká bude nová Yamaha", říká před Brnem mistr světa Jorge Lorenzo.
Také Ben Spies se během sezóny stále lépe a lépe dostává do závodů. Jeho první vítězství v závodech Grand Prix v Assenu bylo pochopitelně třešinkou na pomyslném dortu jeho doposavadní kariéry. Letní přestávky využil americký jezdec k návštěvě rodiny a přátel. Nyní se ale těší na závody: "Už se moc těším na svůj motocykl a hlavně na Brno, neboť brněnskou trať mám opravdu rád. Líbila se mně už během závodů superbiků a náš potenciál jsme zde ukázali už v loňském roce, kdy jsem málem získal Pole position. V závodě jsem mohl dokonce bojovat o podium, kdybych neměl ze začátku problémy s gripem předního kola", dodal před naším závodem tovární jezdec Yamahy Ben Spies.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist