Letenky pro Stonera jsou zaplacené

Manažér Ducati, Livio Suppo, počítá naplno s účastí Caseyho Stonera v Estorilu.

"Nic nestojí v cestě, aby Casey startoval v Estorilu a vrátil se tak opět na závodní motorku" říká manažér továrního týmu Ducati Livio Suppo. 


Zatímco se Casey Stoner před nějakým časem "ozval" z rybího výletu ze severní Austrálie a říkal, jak se zlepšil jeho zdravotní stav a že už má i chuť k jídlu, tak nějaké oficiální stanovisko od Ducati a Stonerova návratu do sedla závodního motocyklu stále chybělo. Což dávalo možnost domněnkám a fámám typu, že Stonerův návrat začátkem října v Estorilu může být také jen plácnutím do vody. 

Nyní je ale vše jinak: "Všechno je zorganizováno, letenky pro Stonera zajištěny a zaplaceny a v současné době nemáme žádný důvod si myslet, že by Stoner v Estorilu chyběl", říkal  vedoucí projektu Ducati Livio Suppo v rozhovoru pro španělskou televizi RTVE. 

Suppo také potvrdil, že závodní tým měl neustále kontakt jak se Stonerem, tak i  s jeho lékařským ošetřujícím týmem, i když se samotným Stonerem nemluvili. 


Prostředníkem v komunikaci byl totiž Stonerův otec, tedy Colin Stoner, který je zároveň jeho manažér. Samotný Casey měl od lékařů doporučeno netelefonovat. 

Poslední rozhovor mezi Ducati a Colinem S. je pak dva dny starý, tedy z 22. září a je v něm potvrzeno, že zdravotní stav Stonera je o mnoho lepší, než byl koncem července, kdy ex-mistr světa odletěl domů do Austrálie.  


"Počítám s tím, že jakmile se objeví Stoner na závodní dráze, bude okamžitě opět velmi rychlý. Takže se musím  potajmu trochu smát, že se v minulých týdnech většina jeho konkurentů těšila na jeho návrat! A až bude Casey opět na okruhu, tak už tak šťastní asi nebudou
", říká s trochou ironie italský šéf Ducati, Livio Suppo.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist