Konec spolupráce VR46 Racing s bratry Márquezovými

Společnost VR46 Racing Apparel zastupuje řadu jezdců světového šampionátu pro které navrhuje, produkuje a prodává zboží. Do této široké skupiny patřil také Marc Márquez a jeho Bratr Alex, jenž nyní prostřednictvím zastupující společnosti ACM Management ukončili spolupráci s firmou, která jak název napovídá patří Valentinu Rossimu. Tato zpráva rozhodně není nová, protože se o této možnosti spekulovalo již od incidentu v Malajsii, ale dnes je především oficiálně potvrzena.

V pondělí španělská média citovala oficiální prohlášení společnosti Alzamora Communications, kde bylo uvedeno, že licenční smlouva s VR46 Racing Apparel byla oficiálně a v přátelském duchu ukončena. Obě strany si navzájem poděkovaly za spolupráci a popřály vše nejlepší do budoucna. Jak dalece měl na toto rozhodnutí vliv samotný Marc Márquez nebo jeho bratr je těžké říct, protože jak víme kolem obou jezdců je dost silný realizační tým.

Bratři Márquezové teď mají namířeno ke společnosti Gruppo Pritelli, kde už je nyní například úřadující mistr světa MotoGP Jorge Lorenzo, Aleix Espargaró, Andrea Dovizioso, Andrea Iannone, Nicky Hayden nebo Tom Sykes. U Rossiho společnosti VR46 Racing Apparel nadále zůstávají jezdci jako Kevin Schwantz, Toni Cairoli, Dani Pedrosa, Scott Redding, Cal Crutchlow, Jack Miller, Maverick Vinales, Bradley Smith, Alvaro Bautista a Pol Espargaró.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist