Kawasaki bez Nakana ?

Jelikoz je docela mozne, ze Shinya Nakano nepojede v pristim roce v zelenych barvach Kawasaki, tak ma sef tymu Harald Eckl zajem bud o de Puineta, nebo Stonera a take o Lorenza.

Shinya Nakano ma sice jeste rocni smlouvu s Kawasaki, ale lukrativni nabidky od Ducati ci Suzuki by mu prinesly takovou gazi, ze by se mohl ze smlouvy s Kawasaki vykoupit.
Jeho soucasny tymovy kolega Alex Hofmann vi dobre, ze nova smlouva na rok 2006 je hodne na vazkach. Pomoci mu mohou pouze lepsi vysledky ve druhe polovine sezony, a kdyz se k tomu pripocitala jeste spolecna havarie s Olivierem Jacquem hned v prvni zatacce domaciho zavodu, tak …
K teto kolizi se oba dva piloti vyjadrili uplne rozdilne a sice: “Byrne sel pozde na brzdy a ja jsem tak nemohl svuj motocykl polozit do zatacky. A potom polozil doprava svou motorku Alex, jenze ja uz nemohl nic delat a tak se nase kapotaze navzajem srazily a ja jsem letel. On me pochopitelne nevidel, nebot byl prede mnou. Bez Byrneho chyby by se to ovsem nestalo !”, vysvetloval situaci ze sveho pohledu byvaly mistr sveta Olivier Jacque.
Naproti tomu Alex Hofmann hned po padu provokativne francouzskemu stajovemu kolegovi zatleskal a vysvetloval dale svoji verzi teto srazky: “Nemam na prilbe oci vzadu a musel jsem si chranit svuj zadek, aby me Byrne nesrazil. A tak jsem musel najet velky oblouk, coz ovsem nebyla zadna vyzva pro Oliviera, aby do me vrazil. On se proste chtel vecpat do diry, ktera zadnym otvorem nebyla. Muze vykladat co chce, ale byla to od neho uplne zbytecna akce.”, nebral si zrovna servitky pred usta vuci svemu zkusenemu znackovemu kolegovi nemecky pilot, zijici ve Svycarsku.
“Nema vyznam hadat se, kdo to zavinil a kdo ne. Je mi to lito kvuli Alexovi, ktery mel sanci dojet pred domacim publikem v Top – Ten. Byla to proste normalni zavodni situace a cas se neda vratit nazpet.”, snazil se o nastoleni miru mezi obema piloty sef tymu Harald Eckl.
A pokracoval dal smerem k nove sezone: “Pozorujeme vsechny rychle piloty dvestepadesatek a s vyjimkou obou dvou jezdcu Hondy, tedy Pedrosy a Doviziosa, jsou pro pristi rok vsichni volni ! Nema totiz vubec vyznam, vzit nejakeho zkuseneho pilota typu Capirossiho ci Barrose, kteri chteji gazi, ktera vubec neodpovida jejich vyuziti pro marketing a kteri jsou uz zhyckani. Vzdyt je zde cela rada hladovych mladiku, kteri se radi o svou sanci poperou. Samozrejme najit “druheho” Nakana bude velmi tezke ! Take Alex Hofmann patri stale mezi kandidaty, ovsem musi v pristich zavodech zajet nekolik dobrych umisteni” uzavrel svou filosofii o jezdeckem obsazeni staje Kawasaki byvaly jezdec Grand Prix, Nemec Eckl.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist