Kauza Stefan Bradl pokracuje dale

Jen dva tydny po ukonceni zavodni kariery Grand Prix v tymu Repsol Honda se nemecky mladik Stefan Bradl postaral o vikendu o prekvapive rozuzleni dalsiho pokracovani sve zavodni kariery. Jako z cisteho nebe se Bradl jr. postavil na start spanelskeho mistrovstvi a slavil vitezstvi ve tride do 125 ccm.

A jak k tomuto prekvapivemu comebacku talentovaneho mladika vlastne doslo? Stacil jeden telefonat ze Spanelska, kdy tym BQR mu nabidl lonskou Aprilii Pabla Nieta. Nemecky mladik se ve stredu seznamil s tymem, vyzkousel si pozici a v treninku si vyjel Pole position a to na startu byli i oba bratri Espargarove. Jeho cas 1.51.54 by mu stacil pri Grand Prix na 8. startovni misto. Druhy v poradi na startovnim rostu, Brit Scott Redding na neho ztracel uz 0,7 sekundy. V zavode samotnem mel ale Bradl velmi spatny start, presto se okamzite dotahl na vedouciho Brita Reddinga a v zavode na okruhu v Barcelone zvitezil.
A co bude dale? V tomto pripade neexistuje opravdu tezsi otazka? Spanelsky tym BQR by rad videl Stefana Bradla na dalsich zavodech spanelskeho sampionatu, a Dorna samotna si dokonce dovede predstavit navrat Bradla jr. do serialu Grand Prix..., takze se nechme prekvapit.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist