Kauza Rossi a daně zřejmě do finále

Již dříve jsme Vás informovali o problému Valentina Rossi s daňovým úřadem, nyní se zdá, že vše spěje ke zdárnému konci.

Některé zahraniční servery přinesly tento týden informaci o kauze daňového problému sedminásobného Mistra světa Valentina Rossiho, který dle některých informací dluží v Itálii nemalé peníze.
Valentino Rossi patří mezi jedny z nejlépe placených sportovců, jejíchž roční příjem je vysoko přes deset miliónu Euro ročně. Daňový problém by se měl týkat dokonce až více jak sto miliónů, ze kterých údajně nebyla odvedená řádná daň.
Informace, které tento týden byly publikované ohledně této záležitosti, říkají, že celá záležitost, kterou za Valentina Rossiho pochopitelně vyřizuje tým daňových poradců a právníků, spěje ke zdárnému konci. Sám Rossi se měl nechat slyšet, že pokud bude potřeba zaplatit dodatečně ze jeho příjmy daň, je samozřejmě ochoten tuto částku ihned složit na příslušné konto.
Kdy bude celá záležitost uzavřená a kolik a zda vůbec, bude Rossi platit, by měli pravděpodobně ukázat následující týdny.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist