Karel Abraham dojel potřetí v sezóně na bodech

Z Rakouska odjíždí tým Reale Avintia Racing s hořkosladkým pocitem. Zatímco Karel Abraham dojel na bodech, Čechův týmový kolega Tito Rabat závod kvůli pádu nedokončil. Rodák z Brna má z bodu radost, mrzí jej však problémy s motocyklem, které mu nedovolily dojet si pro lepší výsledek.

„Dobrý bod, ale nebyl to náš nejlepší závod sezóny. Od začátku jsem zkoušel jet rychle, ale start se mi nepovedl a v první třetině závodu jsem začal mít problémy se zadní pneumatikou,“ vysvětlil Karel Abraham, který odjel část rakouské Grand Prix na poslední pozici.

„Nemohl jsem s tím nic dělat, jen se pokusit dokončit závod. Je to zasloužený bod, protože jsme nehavarovali a zvládli se udržet v sedle motocyklu až do konce,“ je rád brněnský rodák.

Na svém facebookovém profilu se Karel Abraham navíc vyjádřil také k rozdílům ve výkonech v trénincích a v kvalifikaci v porovnání se závodem. „V sobotu a v pátek máme lepší výsledky a ukazujeme, že máme na to bojovat o body. Čím to je, zatím nevím, pokoušíme se to řešit a doufáme, že se nám to povede, protože v neděli se sbírají body.“

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 8 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
dvoři_yamaha přispěl 2 Kč
KARING přispěl 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist