John Hopkins dosáhl nejlepšího výsledku

Nejlepší výsledek v celkovém pořadí svého dosavadního působení v seriálu MotoGP dosáhl americký jezdec John Hopkins, který byl v letošní sezóně nakonec desátý.

Před zraky bezmála 130. tisícům fanoušků motocyklového sportu bojoval americký jezdec John Hopkins v závodě ve španělské Valencii o pozici, která by mu zabezpečila konečné umístění v nejlepší desítce celkového pořadí. I když Hopkins nastupoval do závodu s velkým odhodláním bojovat, musel se nakonec sklonit deseti rychlejším jezdcům, když cílem závodu projel až na jedenáctém místě. Přes zisk pouhých pěti bodů však Hopkins dokázal postavení v elitní Top Ten udržet, když právě desáté místo mu patří v konečné tabulce MotoGP 2006.
John Hopkins
Nejprve bych rád blahopřál Nickymu k vítězství v šampionátu. On musel dnes bojovat a nakonec ukázal, že si zaslouží být šampiónem. Klobouk dolů také před Baylissem, to je úžasné! Pokud bych měl hodnotit můj den, tak to nebyl rozhodně můj nejlepší den. Doufal jsem, že budu dnes značně výše. Myslím si, že jsem si do tohoto tepla vybral špatnou přední pneumatiku, zvolil jsem měkčí separaci, než bych měl mít. Nakonec to ovšem byla má nejlepší sezóna, ve které jsem skončil na desátém místě. Od středy budeme pokračovat v práci, tentokrát již na motocyklu 800 ccm. Od příští sezóny očekávám velké věci. Nyní se však nemohu dočkat úterý, kdy budu řídit auto Formule 1.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist