Jedenáctá GP sezony – Velká cena České republiky

Kapitoly článku

Kvůli horku budou na tribunách sprchy i "vodní klimatizace“

Vzhledem k předpovědi počasí na závodní víkend Grand Prix České republiky přijal Automotodrom Brno některá opatření, která mají zvýšit komfort fanoušků.

Na Masarykově okruhu bude mimořádně kvůli horkému počasí rozmístěno celkem dvanáct sprch na šesti místech. „Sprchy budou umístěny viditelně na stožáru. Dvě budou na tribuně C, další na tribunách D, E a u sedadlových tribun T1 a T2,“ vypočítává manažerka motocyklových akcí Masarykova okruhu Radka Dvořáková.

U vstupu na tribunu C bude také umístěna takzvaná vodní klimatizace - brána o šíři deset metrů, která procházející diváky schladí vodní mlhou. Umístěna bude tak, aby se jí návštěvníci mohli vyhnout. „Všechny návštěvníky prosíme, aby dodržovali pitný režim a alkohol pili s mírou. Na tribunách samozřejmě bude zdravotnická služba.“

Automotodrom také návštěvníky prosí, aby při letošním závodu omezili používání zábavné pyrotechniky. „K závodům patří, nicméně za současného stavu je její používání rizikové. Věříme, že fanoušci to vezmou v potaz. Všechny také prosíme, aby si dávali pozor na nedopalky,“ uzavřela Dvořáková.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Radek Babička - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist