Jarvis a Furusawa: Jsme na Tebe hrdi

Masao Furusawa a Lin Jarvis pogratulovali oficiálně Jorge Lorenzovi k titulu mistra světa.

Po získání titulu mistra světa v kubatuře MotoGP Jorgem Lorenzem si celkem pochopitelně nedali vzít šanci pogratulovat novému mistru světa i oba dva odpovědní šéfové továrního týmu Yamaha, tedy manažér továrního týmu Lin Jarvis a šéftechnik Masao Furusawa. "Nejdříve se stal 2008 "Rookie of the Year", tedy když přišel do MotoGP. V roce 2009 byl potom vicemistrem světa a nyní v roce 2010 je mistrem světa MotoGP! V minulých dnech pak v Japonsku podepsal dvouletou smlouvu a zůstane tak i v rocích 2011 a 2012 u Yamahy. Jsem na něho hrdý! Doufám, že v příštích dvou létech ho uvidíme, jak znovu bude mistrem světa", řekl Masao Furusawa.
 

Yamaha Motor Racing Managing Direktor Lin Jarvis pak řekl, že mu velkou radost udělala skutečnost, vidět mladého sportovce, jak si splnil svůj sen: "Chtěl bych Jorgemu pogratulovat k jeho skvělé sezóně a jsem na něho hrdý, že získal svůj první titul mistra světa v MotoGP. Neděle v Sepangu byla pro náš tým opravdu skvělá, když Valentino vyhrál závod a Jorge svým jistým třetím místem získal titul mistra světa. Tak jsme během jednoho dne získali dvě důležitá vítězství. A zároveň jsme také přidali na své konto důležité body pro soutěž týmů a továren", byl velmi spokojený Jarvis.


"Byl to náš třetí titul mistra světa jezdců po sobě. Nyní, když už máme ten nejdůležitejší titul, tak se pokusíme vyhrát následující tři závody a získal tituly mistrů světa jak v soutěži týmů, tak i továren. To by znamenalo vyhrát Triple Crown", nastínil situaci na závěrečné závody MotoGP Lin Jarvis. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist