Jak u Aspara v sezóně 2009?

Vize, týkající se týmů Jorgeho “Aspara” Martineze pro příští sezónu, už nabývají jasnější kontury.


Jorge Martinez
chystá velké změny ve svých týmech, kam přestupují jak zcela noví jezdci, tak dochází i k přestupům jeho stávajících pilotů do jiných kubatur. Jedním z jezdců, kteří u Aspara pro příští sezónu zůstávají a to dokonce ve “svojí” třídě, je Španěl Sergio Gadea.


“Budeme mít v příští sezóně skvělý tým (ve stopětadvacítkách) s Bradley Smithem, Julianem Simonem a Sergio Gadeou," oznámil Aspar tento víkend na závodu španělského mistrovství CEV. "Já jen doufám, že se vrátíme zpět na pozice, kde jsme byli v letech 2006 a 2007, a to se všemi třemi jezdci. Budou mít ty nejlepší stroje a to Aprilie RSA.” Původně předpokládaný Martinezův projekt dalšího “satelitního” týmu pravděpodobně nebude realizován.


Ve třídě dvěstěpadesátek pojede stávající Martinezův tým ve složení Alvaro Bautista a letošní mistr světa stopětadvacítek Mike Di Meglio. “Alvaro bude mít tovární Aprilii RSA, se všemi nejnovějšími díly. Di Meglio by měl dostat Aprilii LE, ale chtěli bychom, aby mu byly poskytnuty některé nové komponenty.”

Takhle si Talma zvykal na dvěpade při testech ve Valencii

Pod hlavičkou Asparova týmu pojede i exmistr světa Gábor Talmacsi, ale s maďarským sponzorem. Hector Faubel, který byl letos Bautistovým kolegou, pravděpodobně v příští sezóně pojede v týmu Stop and Go na Hondě.

Informace o redaktorovi

Martin Hakl - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist