HRC rozšiřuje spolupráci s Red Bullem

Společnost Honda Racing Corporation (HRC) oznámila rozšíření spolupráce s rakouskou společností vyrábějící energetické nápoje Red Bull, jehož logo poprvé ponesou oba tovární motocykly Repsol Hondy v letech 2015 a 2016.

Za devět let spolupráce značky Red Bull s týmem Repsol Hondy a jejich jezdci, počínaje Nicky Haydenem a Danim Pedrosou v roce 2006, společně získali celkem 58 vítězství, 172 umístění na stupních vítězů, 63 pole position, 73 nejrychlejších kol závodu, tři světové tituly v jednotlivcích a tři v soutěži konstruktérů.
„Jsme rádi, že můžeme oznámit rozšíření naši spolupráce s Red Bullem,“ uvedl viceprezident HRC Shuhei Nakamoto. „Je to kultovní celosvětová značka s níž už spolupracujeme devátým rokem, takže to byl další logicky krok. Jsme si jisti, že toto nové partnerství nás lépe zviditelní nejen jako Hondu, ale MotoGP jako celek mnohem širšímu celosvětovému publiku, což pro tento sport může být jen dobře.“

Energetické nápoje Red Bull vyrábí rakouská firma Red Bull GmbH se sídlem ve Fuschl am See. Společnost založil v roce 1984 Dietrich Mateschitz a jejím zaměřením není pouze výroba energetických nápojů. Jedním z hlavních marketingových pilířů této firmy je tvorba vlastních akcí v oblasti sportu a kultury.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist