HRC Honda: Scot Honda se ještě nerozhodla

V sobotu vypršel termín, kdy měla stáj Scot Honda nahlásit jméno jezdce, který pojede za tento tým závody MotoGP v roce 2010! Ale nic se nestalo...A důvody?

HRC Honda je i nadále připravena, nasadit v příštím roce sedm motocyklů do třídy MotoGP, ačkoliv stále ještě není zodpovězena  otázka, zda Scot Honda je schopna toto závodění financovat. V sobotu uplynul "deadline", kdy továrna chtěla vědět, jaké jsou plány tohoto týmu na rok 2010. Ovšem tým Scot Honda se neozval, a oba kandidáti na jeden volný motocykl,  tedy Alex de Angelis a Toni Elias se stále pokoušejí, aby dali dohromady potřebné finanční prostředky na setrvání v kubatuře MotoGP i v roce 2010.


SanMariňan Alex De Angelis i nadále doufá, že "jeho" San Marino dokáže dát dohromady tolik peněz, aby mohlo financovat jeho závodění. 


Španěl Toni Elias zase ještě nepodepsal smlouvu s Ponsem na Moto2, neboť se stále snaží získat u španělských sponzorů potřebná Eura na své setrvání v MotoGP i v roce 2010.

A co na to HRC: "Deadline sice v sobotu vypršel, ale my jsme ochotni stále ještě připravit sedmý motocykl, i když to bude časově hodně náročné. Ovšem rozhodující budou peníze, pokud je tým přinese", řekl jeden z mluvčích Hondy. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist