Hopkins s wild card v Sepangu

Vedoucí jezdec britského superbikového šampionátu Američan John Hopkins pojede s wild card Grand Prix Malajsie v Sepangu.

Americký jezdec John Hopkins dostane od Suzuki už třetí letošní šanci závodit v MotoGP. Po Jerezu, kde jel místo zraněného Alvara Bautisty a byl šachovnicovým praporkem odmávnut v deštivém závodě jako 10. a po Brně, kde si bohužel zlomil v sobotním volném tréninku prst a musel odletět domů na operaci, pojede "Hopper" i v Sepangu. 
John Hopkins pojede v Malajsii jako týmový kolega Španěla Alvara Bautisty v továrním týmu Rizla Suzuki. Aktuálně vedoucí jezdec britského šampionátu superbiků se letos vrátil ve velkém stylu na mezinárodní scénu, a napřiklad s wild card vyhrál v Silverstone populární Superpole a startoval tak v obou jízdách světového šampionátu superbiků z Pole position. V příštím roce by chtěl jezdit tento Američan jako stálý pilot MotoGP a kromě jednání s továrním týmem Suzuki má o jeho služby zájem i LCR Honda. Tento tým mu ostatně letos nabídl smlouvu v polovině sezóny místo Toniho Eliase.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist