Hopkins pojede asi dříve, než sám čekal, v Qataru ale ne!

Bohužel dle našich informací přímo z Kataru se tovární pilot Suzuki Alvaro Bautista po pádu v samém závěru třetího volného tréninku kubatury MotoGP těžce zranil a jeho účast na otvíracím závodě letošní sezóny Grand Prix je vyloučená.

Po těžkém highsideru v patnácté zatáčce těsně před vyvěšením šachovnicového praporku oznamujícímu konec třetího volného tréninku MotoGP havaroval jediný tovární pilot Suzuki Alvaro Bautista tak nešťastně, že si zlomil levou stehenní kost. Po transportování mistra světa stopětadvacítek z roku 2006 nejdříve do Clinica Mobile, byl potom převezen do nemocnice v Doha a zde bylo rozhodnuto, že bude transportován letecky domů do Španělska.
Zatím nebylo týmem Rizla Suzuki MotoGP rozhodnuto, od kdy Bautistu nahradí Američan John Hopkins - oficiální náhradní jezdec tohoto týmu. Ten zde byl v Losailu přítomen minulý víkend a pro reklamní účely - natáčení filmu - zde v předvečer oficiálních testů rovněž jezdil na motocyklu MotoGP Suzuki GSV-R. Nyní je ale Hopper doma v USA a těžko se může stihnout - dle našich zdrojů přímo z Losailu - dopravit na místo konání prvního závodu sezóny 2011.
Za celou redakci přejeme pochopitelně Alvaru Bautistovi co nejrychlejší a hlavně úplné uzdravení a návrat do sedla závodního motocyklu. 


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist