Honda počítá s Marquezovými vítězstvími

Boss Hondy Shuhei Nakamoto očekává, že nový tovární pilot Repsol Hondy Španěl Marc Marquez už ve své rookie sezoně zajede svá první vítězství v královské kubatuře MotoGP.

Honda vkládá do Marca Marqueze opravdu velmi velké naděje: "Myslíme si, že Marc má velký talent a před sebou skvělou budoucnost. Ovšem závodit v MotoGP není vůbec lehké. Zajet dobré časy na jedno kolo to Rookie zvládne, ale jet rychlé časy během celého závodu je úplně něco jiného a k tomu je otřeba hodně zkušeností. Ale myslím si, že právě on je schopen vyhrát několik různých závodů, ačkoliv to bude teprve jeho první sezona v MotoGP. To jsou naše očekávání", říká Shuhei Nakamoto.
Mnoho odborníků a fanoušků si myslí, že mladý Španěl je schopen dojet už ve svém prvním závodě MotoGP v Kataru za umělého osvětlení na podium: "Myslím si, že to bude pro něho hodně těžké, dojet v Kataru na podiovém umístění", říká dále vice-prezident HRC.
Po prvním testu ve Valencii a dále privátním testu HRC v Sepangu pokračuje vše pro Rookieho-MotoGP dále začátkem února v Sepangu.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist