Honda nadále s Pedrosou a Doviziosem

V rámci brněnské Grand Prix bylo dnes potvrzeno, že tovární tým Repsol Hondy budou i v příštích dvou sezónách tvořit Ital Andrea Dovizioso a Španěl Dani Pedrosa.

Jen kvůli potvrzení této zprávy přiletěl do Brna nový prezident Honda Racing Corporation HRC, pan Tetsuo Suzuki: "Je to pro mě velká radost, oznámit Vám, že jsme se domluvili s Dani Pedrosou a Andreou Doviziosem na další dvouleté spolupráci", řekl na dnešní TK pan Suzuki.



A dále dodal: "Není zvykem Hondy, oznámit už v srpnu své plány na rok následující. Ale to umožní našim oběma jezdcům plně se koncentrovat na posledních 7 závodů sezóny 2009. A navíc to umožní HRC začít už nyní přípravu na příští sezónu". 

"Jednali jsme sice s Lorenzem, ale nakonec jsme došli k závěru, že dvojice Dani Pedrosa a  Andrea Dovizioso je pro nás to nejlepší složení", komentoval Suzuki rozhodnutí Hondy. 

A dále pan Suzuki dodal, že ze strany Hondy nebude pro Lorenza k dispozici žádný další tovární motocykl této značky, tím tak padá i kombinace týmu jednoho muže se sponzorem Telefónica MoviStar. 



Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist