Haydena operovali v San Diegu

Americký motocyklový závodník mistrovství světa Nicky Hayden ve středu absolvoval další operaci zápěstí za účelem zlepšení jeho pohyblivosti. Jezdec týmu Drive M7 Aspar toto rozhodnutí učinil poté, co výsledek poslední operace nepřinesl požadovaný efekt. Navíc teď při pooperační léčbě maximálně využije času, který mu nabízí letní přestávka.

Nicky Hayden podstoupil další operaci zápěstí ve středu ráno. Operační zákrok, který spočíval ve vyjmutí uvolněných fragmentů kosti z blízkosti kloubu, provedl Doktor Chao z Oasis Center v San Diegu. Tímto zákrokem by se měla definitivně zlepšil ohebnost zápěstí amerického jezdce s nímž měl dlouhodobé problémy.
Operace trvala hodinu a půl a dle lékaře byly úspěšná, protože rozsah pohybu v zápěstí je nyní větší. Nyní čeká na Haydena krátký odpočinek a pak intenzivní rehabilitace, která by ho měla co nejdřív vrátit zpět do sedla závodního motocyklu.

Desátý závod sezony je na programu 10.srpna 2014 v Indianapolis, což je domácí Grand Prix Nicky Haydena. Na dráze Staré cihelny nebude chtít 'Kentucky Kid' chybět, ale jak na tom bude po zdravotní stránce se uvidí až těsně před zahájením závodního víkendu v IMS.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist