Grand Prix Catalunye MotoGP - 1.+2. trénink

Marco Melandri dnes nejrychlejším jezdcem, Valentino Rossi až na pátém místě, ovšem domácí hvězda Sete Gibernau až devátý a Max Biaggi dokonce desátý.

Italský mladík Marco Melandri byl dnes nejrychlejším jezdcem třídy MotoGP, která v Montmeló absolvovala své dva tréninky. Marco Melandri v odpolední části zajel čas 1:43,317, se kterým byl o 0,091 sekundy rychlejší než Japonec Makoto Tamada. Na třetím místě dnes skončil Američan Colin Edwards, jenž nejprve zvítězil v dopolední části a poté byl odpoledne o 0,150 sekundy pomalejší než Ital Melandri.
Na čtvrtém místě skončil další z amerických zástupců, kterým byl tentokrát Nicky Hayden. Pátý nejrychlejší muž byl dnes Valentino Rossi, který na šesté místo poslal krajana Lorise Capirossiho. Sedmou příčkou se mohl pochlubit Alex Barros, který za svá záda odsunul Johna Hopkinse, Sete Gibernaua a desátého Maxe Biaggiho.
Na jedenáctém místě skončil Shinya Nakano, dvanáctý byl Troy Bayliss a třináctý Carlos Checa. Nejlepší patnáctku poté doplnili čtrnáctý Kenny Roberts a patnáctý Roberto Rolfo.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist