GProoms – nejlepší ubytování během Velké ceny v Brně

Jste fanoušci motorek? Pak prostě musíte na vlastní oči vidět nejlepší a nejvíce navštěvovaný závod silničních motorek na světě! Zavítejte začátkem srpna na MotoGP do Brna a nebudete litovat. Ti nejlepší závodníci, krásné ženy, výborné pivo a ta správná zavodnická atmosféra, to vše nebude v Brně chybět.

Pokud ještě stále nemáte vstupenky nebo ubytování, nezoufejte. Zkuste hotely GProoms a odměnou vám bude nejen pohodlné spaní, ale i přijatelná cena a nezapomenutelná atmosféra.

Nejlevnější vstupenky na MotoGP v Brně

Hledáte nejlevnější ceny vstupenek pro brněnskou velkou cenu? Na webu www.gprooms.eu můžete pořídit vstupenky Junior, Silver nebo Gold za skvělou cenu.

Letos pro vás GProoms nachystalo ještě i speciální VIP vstupenky – v rámci těchto vstupenek budete mít přístup nejen na všechny přírodní tribuny, ale i na nejlepší T2 tribunu start-cíl, paddocku a VIP salonku s celodenním cateringem! Parkovat můžete přímo v areálu, volně se pohybovat po celém okruhu a využít můžete také hromadné dopravy mezi tribunami.
Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo se nám ozvěte na telefonním čísle 00 420 779 970 256 či na emailu info@gprooms.eu.

GProoms pro vás už 4. rokem připravilo ubytování po celém Brně. Na výběr máte z několika variant – economy, standard nebo hotel***. Záleží tedy jen na vás, zda hledáte ubytování, které vás finančně nezruinuje, nebo si připlatíte za luxus. Ubytovat se můžete už od 25 eur za osobu/noc. U pokojů standard máte v ceně i výbornou snídani.

Své pokoje si můžete zarezervovat online na webových stránkách www.gprooms.eu., a to od čtvrtka 2. srpna do pondělí 6. srpna. Zaplatit můžete až na místě, a to hotově, nebo kartou.

K nesporným výhodám ubytování na GProoms patří také přímé autobusové spojení na okruh. O víkendu tak můžete být na okruhu zcela bez starostí za 25 minut, a své auto nebo motorku nechat zaparkované na hotelovém parkovišti.

V centru města budete cobydup – s přímou hromadnou dopravou už za 10 minut. Můžete si projít historické centrum Brna, vychutnat si letní, pohodovou atmosféru nebo si zajít do jedné z tamních restaurací. GProoms však pro vás bude mít nachystané stánky s občerstvením i přímo u hotelu.

GProoms je jednou z vůbec nejlevnějších a nejoblíbenějších možností ubytování v Brně. Od svých hostů získalo dosud hodnocení 9,6 za zákaznický servis. Zároveň je oficiálním partnerem Masarykova okruhu.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist