VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Kryšpín (7) napsal 17.04.2008 v 08:12

Jo, Rossiho uznávám, dokázal hodně. Nikdy jsem mu nijak výrazně nefandil, měl jsem jiný koně - Biaggiho, Barrose a tleskal jsem jim, když dokázali Rossiho v době jeho největší slávy pobít. Byly to krásný závody. Ale v poslední době Rossimu fandim nějak víc. Možná to bude tím, že se mu nedaří a že po něm začíná spousta lidí plivat (což platí i o Tvém prvním příspěvku do této diskuse). A to si ten chlápek vážně nezaslouží. Takže asi tak. A k tomu názoru a jeho utváření - asi není důležitý zda po jednom nebo po třech závodech, sezóna je v plenkách a jak to nakonec dopadne se uvidí v říjnu, a to je ještě dlouhá doba. Takže uvidíme.

zdenal_V (0) napsal 17.04.2008 v 05:06

PS for Kryšpín: Je vidět, že si vážně velkej Rossista ..nic proti .Proč píšeš, co dokážu poznat po jednom závodě? Za prvý se jely tři, takže už sem si vytvořil názor (třeba bude předčasnej-to teď ale nemůžu soudit), no a za druhý, já tady pořád a jenom mluvím o situaci, která byla v tomto závodě ..proto sem napsal na konci :"Uvidíme v Číně" ..třeba mě i na konci sezóny až bude Vale slavit titul, můžeš vynadat , ale prozatím si nech zajít chuť

Kryšpín (7) napsal 16.04.2008 v 16:00

Lepší, lepší, jak to dokážeš poznat po jednom závodě??To by mě fakt zajímalo. Mimochodem kdo je lepší by asi dalo zjistit jen tak, že by všichni seděli na stejných motorkách se stejnými pneu a to asi nejde. Faktem je že Rossi jako jediný dokázal na Bridgestonech držet aspoň trochu krok s Michelinama. Možná zvolil v danou situaci to nejlepší, co šlo, protože možná kdyby jel media, tak by to možná dopadlo hůř. Čert ví, do starýho železa ještě ale určitě nepatří, myslím, že by ještě jeden titul mohl udělat, ale časem ho určitě "mladý" kluci převálcujou.

zdenal_V (0) napsal 16.04.2008 v 12:22

for Kryšpín : Nemám a nikdy jsem něměl vyhrazenýho favorita ..uznávám talent a když někdo umí . Vale byl bezesporu fenomén, ale můj názor je, že v současnosti se objevili lepší,mladší a možná talentovanější než je on. Rossi se ze začátku dostal na první místo, protože měl obutý softy a Lorenzo i Pedrosa jeli hard slicky. I přez to jezdili přibližně stejný časi jako Vale a byla jen otázka času kdy půjdou před něj ..možná čekal, že si ze začátku vypracuje takovej náskok, kterej do cíle udrží, ale ti dva byli prostě jednoznačně lepší ..to tady chci celou dobu zdůraznit
PS : Uvidíme, co v Číně

Kryšpín (7) napsal 16.04.2008 v 11:17

Zdenal V: Já tomu nerozumím, asi jsem koukal na jinej závod. Rossi se ze začátku bez problémú dostal na první místo a dokonce si vybudoval mírnej náskok. Pak šel Lorenzo přes Pedrosu, dotáhl se na Rossiho (řekl bych, že v tom okamžiku už Rossiho pneu asi nebyly IA), šel před něj a posléze to stejné opakoval Pedrosa. To už šel Rossiho výkon jednoznačně dolů (viz. časy na kolo). Takže teoreticky, kdyby byly v prdeli ryby, jak se říká, kdyby Rossi udržel časy, které jel v první třetině závodu, asi by bez problémů vyhrál. Proč neudržel tempo je samozřejmě otázka, důvodů může být mnoho. Já bych sázel na pneu. Je prostě smůla, že lini byly v útlumu Micheliny, letos zatím nic moc Bridgestony. Uvidíme. Každopádně fanoušky, kteří za svým faviritem stojí jen v dobách dobrých a při neúspěchu začnou plivat, tak ty prostě miluju

Nuvolari (2329) napsal 15.04.2008 v 19:43

Bauman: dík, s tou kamerou jsem si to neuvědomil, i když jsem to během závodu registroval...

zdenal V: co píšeš, jenom potvrzuje, co jsem psal já: Bridge prostě nebyly na této trati a v těchto podmínkách ideální. A jistě máš pravdu, že to byla Valeho volba..., doufám, že se ukáže, že byla dobrá. S tou fyzičkou mě to jako jedna z možností napadlo v prvním závodu, ale nezdá se mi, že by zrovna on byl tak neprofesionální.

Bauman (51) napsal 15.04.2008 v 14:31

to Novolari:četl jsem něco o kameře,která se uvolnila a překážela.Špatně se mu řídilo.Jinak závod dobrej.Samo že bych rád viděl Valeho na prvním místě,ale musím si počkat.

zdenal_V (0) napsal 15.04.2008 v 13:23

for Nuvolari : a co napovídá tobě o Valeho Soft slikách, který měly bejt ze začátku jednoznačně lepší a asi teda "nebyly", Vale sotva držel Lorenza a Pedrosu za sebou a v momentě kdy ho předjeli, tak se jich nestačil držet a výsledek je skoro 13s za Pedrosou? Rozhodně tady nebudu mávat vlajkou Bridgestone, ale Vale byl loni u Michelinu nespokojenej, tak ať si teď zvyká . Nenapadlo tě někdy,že to nebude jenom v gumách, a že Valemu už třeba nestačí fyzička ?

Nuvolari (2329) napsal 15.04.2008 v 10:29

zdenal V: a nic Ti nenapovídá, že jezdci na Michelinech byli 1.,2.,4,7. a jediný z nich kdo se neumístil, byl 15. de Puniet? A kromě toho jsem necítil v komentáři žádnou výmluvu. A parádní závod to byl tak do půlky, zbytek připomínal Formuli 1. Ať žijí WSBK!

Larry, a co měl teda Stoner za problémy?

Xbike (0) napsal 14.04.2008 v 19:40

for zdenal V: jeste, ze je to jen "tvuj nazor"

Max-R1 (1) napsal 14.04.2008 v 18:55

Yamaha = žádná námaha Ducati =

zdenal_V (0) napsal 14.04.2008 v 14:03

Přišlo mě směšný a výmluvný to, že není poprvý co čtu v jeho prohlášeních, že ty gumy nevydržely a nemohl jet hranu až do konce. Rozhodně ho nezatracuju, dost sem mu vždycky fandil a možná i proto mě teď přijde blbý, že hledá chyby všude jinde, než aby uznal ..ti kluci byly lepší, neudržel jsem s nima tempo, dneska sem na ně nestačil ..prostě respekt a uznání.Vale je pořád TOP jezdec a schopnej jezdit na bednu,ale myslím, že boj o titul bude mezi Pedrosou, Stounerem a Lorenzem ..je to ale jenom můj názor

Larry (114) napsal 14.04.2008 v 13:40

pokud píšete o problémech Stonera, jako o jeho osobních problémech, pak se laskavě informujte, jaký měl problémy a proč nemohl bojovat o špičku

Orgovany (796) napsal 14.04.2008 v 12:07

Mě taky nepřijde na Valeho komentářích nic výmluvnýho - prostě to tak vidí a cítí . Aby se vymlouval nebo dokonce lhal je pod jeho úroveň. Jeho časy snad ještě příjdou, ale bude to mít sakra, sakra těžký ! Pedrosa dospěl ve velice kvalitního závodníka kterej už bude dělat chyby jen monimálně a Lorenzo je vlasně novej Vale .
Jinak si myslim že Stouner už bude na Čínu statečně připravenej bojovat o bednu . Spíš o kom začínám silně pochybovat je Marco Melandri . Vždy jsem ho uznával jako kvalitního a talentovanýho závodníka ale jeho hvězda už vyhasla - snad by znovu vzplanula v jiný třídě .

Mam tam pár zajímavejch motoanket

Jirka_K (0) napsal 14.04.2008 v 11:35

Závod byl super alespoň je to pořádná bitva.Doufám že se to takhle bude točit pořád na té bedně!pro mě je překvapení Stoner!Nečekal bych že bude mít až takové problémy.Ale v Číně čekám že už bude bojovat společně s 46,48,2,
Jinak na Rossiho komentářích mi nepříjde nic směšnýho!

Kryšpín (7) napsal 14.04.2008 v 10:49

Co je na Rossiho komentářích směšnýho?? Rossi podle mě špatně zvolil - podle toho, co ukazovali, měl na zadku měkkou směs (skoro všichni ostatní měli media nebo i tvrdý - třeba Pedrosa). Takže se nedivím, že musel šetřit. Kdoví, třeba počítal s deštěm nebo si myslel, že se na začátku utrhne, udělá si náskok a pak už to nějak dojede, kdoví. Faktem je, že mi připadá, že od té doby, co se rozešli s Doohanem, Rossi začal dělat chyby v rozhodnutích, ve strategii a závodnický potenciál šel celkově dolů. Na jednu stranu je to i dobře, závody jsou zajímavější, 3 závody - 3 různí vítězové. Rossiho bych ale každopádně nezatracoval, je to určitě jeden z kandidátů na letošní titul, což bych mu i přál.

Le-Corbusier (432) napsal 14.04.2008 v 10:26

zdenal V> Co ti přijde směšný? To´s asi četl nějakej jinej komentář ne? Já tam žádnou výmluvu nenašel. A proč taky když dojel na bednu?
Myslím že boj o titul bude letos hodně dramatický což je pro všechny fanoušky dobře.

pasolini (260) napsal 14.04.2008 v 09:46

Tentokrát bych mu dal asi za pravdu. Ty bridže letos nic moc. Ted je nahoře pro změnu "frantík",konrckonců je to vidět na výsledcích. Ze začátku gumy drží a pak začnou asi odcházet nebo co. K ducatkám nebudu připojovat komentář. Nemůžu pochopit, jak se to tak může přes noc celý podělat.

zdenal_V (0) napsal 14.04.2008 v 07:47

Parádní závod . Už mě přijdou ale trochu směšný ty Valeho komentáře, že gumy pracovaly výborně, ale že je potom musel šetřit, že by nevydržely . Zajímalo by mě, na co by se vymlouval, kdyby zůstal u Michelinu a Lorenzo s Pedrosou by mu ujeli i tak .. ..uvidíme, jak to bude v Číně, ale myslím, že si Vale zase najde argument, že ty gumy prostě ještě pořád nejsou to pravý :

Rossifumi (0) napsal 13.04.2008 v 23:06

Super fota

Martin-zx (52) napsal 13.04.2008 v 22:54

Super závod,jen tak dál.Jde vidět že má Vale velkého konkurenta,ale i třetí místo není špatné.Go Vale GO!!!
Jo a taky musím poděkovat Lukašovi za dobrý výkon.




TOPlist