GP Dutch TT - zavod 250 ccm

Vitezstvim start - cil se prezentoval v Holandsku tovarni jezdec Aprilie Jorge Lorenzo z Mallorky z tymu Fortuna Lotus. Jako druhy byl v cili klasifikovan Alex de Angelis na motocyklu stejne znacky, ale ze staje Master MVA a konecne tim tretim, ktery se postavil na stupne vitezu, byl vedouci jezdec sampionatu Andrea Dovizioso na Humangest Honde.

Jako 4. jsme v cili uvideli Alexe Debona na Barberove tovarni Aprilii - ovsem uz se ztratou vice nez 23 vterin na tretiho Doviziosa, pred Robertem Locatellim (5.) na Aprilii madarskeho tymu Toth. Nasledoval Japonec Yuki Takahashi (6.) na tovarni Honde, Marco Simoncelli (7.) na Gilere a nejlepsi privatni jezdec Anthony West (8.) na motocyklu Aprilia. Dvojice pilotu na KTM, Hiroshi Aoyama (9.), Manuel Poggiali (10.) pak dokompletovala dnesni Top - ten dvestepadesatek.
A pro body si v Holandsku dale prijeli Alex Baldolini (11.) na Aprilii, Shuhei Aoyama (12.) na tovarni Repsol Honde, veteran Franco Battaini (13.) na Aprilii a dale a Arturo Tizon (14.) a novacek teto tridy Aleix Espargaro (15.) - oba dva na Würth Hondach.
Pro naseho Jakuba Smrze skoncila nizozemska Grand Prix bohuzel uz v 1. kole....a tak si pripsal uz treti nulu v rade po sobe!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist