GP ČR MotoGP

Loris Capirossi získává další vítězství ve třídě MotoGP, druhý končí v Grand Prix České republiky Valentino Rossi a třetí Dany Pedrosa.

Stylem start-cíl zvítězil v Grand Prix České republiky italský jezdec Loris Capirossi, který za svými zády nechal druhého Valentina Rossiho a třetího Daniela Pedrosu. Na čtvrtém místě se do cíle dostal v Brně skvěle jedoucí Kenny Roberts jr., jenž v posledních kolech pokořil Marca Melandriho.
Na šestém místě projel cílem Casey Stoner, sedmý byl John Hopkins a osmý Shinya Nakano. Až na devátém místě přijel do cíle vedoucí jezdec celkového pořadí Nicky Hayden, který tak ztratil výraznou část ze svého náskoku na čele šampionátu. Desítku nejlepších doplnil Colin Edwards.
Na jedenáctém místě přivezl do cíle motocykl Honda Španěl Toni Elías, dvanáctý byl Chris Vermeulen, třináctý Makoto Tamada a čtrnáctý Randy de Puniet. Poslední bod získal patnáctý Carlos Checa.
Na čele šampionátu tedy i nadále zůstává Nicky Hayden (201 bodů), nicméně Daniel Pedrosa (176) na něj ztrácí již pouze 25 bodů a třetí Valentino Rossi (163) stále ještě překonatelných 38 bodů.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist