GP ČR 250 - 2. kvalifikace

Jorge Lorenzo získává Pole Position pro start závodu čtvrtlitrů, náš Jakub Smrž po dobré kvalifikaci odstartuje ze druhé řady.

Jorge Lorenzo byl i ve druhé kvalifikaci nejrychlejším jezdcem třídy 250 ccm, když dnes dokázal svůj čas na jedno kolo stlačit na konečných 2:02,292. Na druhém místě se kvalifikoval Andrea Dovizioso, jenž za Lorenzem zaostal o 0,660 sekundy. První řadu doplní ještě dnes třetí Hiroshi Aoyama a čtvrtý Héctor Barbera.
Pátý Alex de Angelis již ztrácí více jak jednu sekundu, stejně jako šestý Shuhei Aoyama. Sedmý Roberto Locatelli již ztrácí bezmála dvě sekundy.
Na osmém místě skončil náš Jakub Smrž, který se tak po dobré kvalifikaci postaví na start závodu do druhé řady. Kuba Smrž si dnes vylepšil o desetinu svůj loňský čas, když hodnota nejlepšího času českého jezdce na okruhu v Brně nyní činí 2:04,380 minuty.
Desítku nejlepších doplnili devátý Aleix Espargaro a desátý Alex Debon.
Michal Filla se dnes také dokázal o desetinu zlepšit, ovšem čas 2:08,814 stačil pouze na 25. místo, což je nejlepší startovní pozice, jakou tento mladý jezdec dokázal při svém třetím závodě Grand Prix vybojovat. Třetí český zástupce Jiří Mayer se dnes zlepšil o bezmála tři sekundy, přesto jeho čas 2:12,528 na kvalifikování nestačil a v závodě ho tak neuvidíme.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist